bannertcz80

1980 - 2020 2021... Hoera, de toerclub bestaat dit jaar 40 41 jaar! Hang de vlaggetjes aan je fiets. Feliciteer elkaar en vooral de leden die het (bijna) 40 jaar met elkaar hebben volgehouden en nog steeds op de fiets zitten, zoals Arend Eindhoven, Arie van Bergen, Addy van Bergen, Bram van Wensum. Speciaal voor dit jaar is er een feestcommissie in touw gezet om het extra feestelijk te maken. Ze presenteren met trots de volgende onvergetelijke feestelijke activiteiten. Zet ze maar alvast in je agenda!

Zaterdag 18 september 2021

De Jubileumtocht

Op Zaterdag 18 september 2021 wordt er een toertocht der toertochten georganiseerd. Een clubtocht dat al onze andere tochten van de afgelopen 40 jaar gaat overtreffen, zoals De Kreders Klassiekers, De Omlopen van Rotterdam, De Grote Rivierentochten, Arend’s Amsteltochten, en zelfs de IJsselmeer Challenges. Na drie keer verzetten wil de feestcommissie, gezien de huidige corona-situatie, het risico niet lopen het opnieuw te moeten verzetten met alle bijbehorende administratie van dien.

Daarom doen we op zaterdag 18 september een jubileumtocht in eigen land, zonder bus en overnachting. En met afsluitende BBQ. Dit zal dus enkel één dag omvatten, en zal qua kosten een stuk lager uit vallen. We verwachten deze prijs laag te kunnen houden, omdat onze penningmeester zo vrijgevig is geweest om de Jubileumtocht mee te financieren. 

Er kunnen drie afstanden gereden worden:

  • 2 keer 40 jaar is… 80 km!
  • 4 keer 40 jaar is… 160 km!
  • 7 huizen keer 40 jaar is… 280 km!

Er rijden bezemwagens mee, onderweg zijn er fourageplekken, en we proberen met zijn allen begin van de avond tegelijk in Zevenhuizen aan te komen.

De jubileumcommissie is zich op dit moment diep aan het buigen over de verschillende routes. Het wordt in ieder geval een bijzondere dag! Zorg dat je de dag vrij houdt, en dat je je aan- of afmelding hebt doorgegeven via onderstaand formulier. Je kunt je afmelden door dit formulier achteraf aan te passen of door je af te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geen lid? Word lid!

Via dit formulier kun je aan- of afmelden voor deze heroïsche rit.

Een zaterdag nader te bepalen:

Het Jubileumfeest

Op een nader te bepalen zaterdagavond, als alles weer kan, wordt het feest der feesten gehouden. Een clubfeest die alle andere feesten van de afgelopen 40 jaar gaat overtreffen. Herinneren jullie de andere feesten in La Baraque nog, zoals de nieuwjaarsborrels, de Kreder Klassiekers, de ALV’s en de vroegere familiefeesten? Daarom dus ook dit feest in ons “clubgebouw”.

Naast het jubileum toerfietsen in mei met het gezicht strak vooruit en soms wat platte verhalen op de fiets over bloemetjes en bijtjes, willen we het als toerclub van Zevenhuizen en omstreken extra gezellig maken op ons jubileumfeest! Elk clublid is welkom, inclusief aanhang!

94c4b204aaa5506fa846877045a73995

Het Jubileumboek

Als cadeau voor 40 jaar TCZ'80 willen we voor alle leden een jubileumboek laten drukken. Dit boek willen we tijdens de ALV begin 2021 uitdelen. Het wordt een hoogkwaliteit fotoboek met harde kaft voor met 40 jaar clubgeschiedenis. Foto's, verhalen, (oud) leden, heroïsche ritten, en géén advertenties. Hiervoor is geld nodig. Aangezien het een cadeau is voor alle leden, willen we geen vast eigen bijdrage voor het fotoboek vragen. We vragen wel om sponsoring. Daarom willen we een eigen bijdrage vragen. Het staat jullie vrij om een eigen bijdrage te storten voor de drukkosten van het jubileumboek.

Een vrije bijdrage kan gestort worden op iban NL65RABO0375063838 te name van "TC Zevenhuizen 80"

Sterke verhalen

40 jaar op de fiets. Dat is een ongelooflijke bron voor sterke verhalen. Verhalen die we in een jubileumjaar graag met elkaar willen delen. Daarom zijn we op zoek naar onze mooiste verhalen. Heb jij een herinnering van een gebeurtenis bij de toerclub die jij nooit meer zult vergeten? Vind jij het de moeite waard om dit verhaal met ons te delen? Deel dit dan alvast met de jubileumcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (indien te groot gebruik Wetransfer) en wie weet komt jouw verhaal, wellicht in een creatieve vorm, terug in het jubileumjaar.

 

Samen maken we er een onvergetelijk feestelijk jaar van!
Namens de jubileum commissie
Ton, Dennis, Jeroen, Erik en Geert
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.