Al sinds club-heugenis worden er op de dinsdag- en donderdagavonden trainingsritten gereden over een aantal vaste rondjes. Dat vaste rondje is bedoeld om goed bekend te raken met de route. We rijden een vast rondje om goed bekend te raken met de route, want als obstakels, knelpunten en andere verrassingen in het parcours goed bij de renners bekend zijn kan er beter worden gefocust op veiligheid en het trainen op zich. We vertrekken altijd om 19:00 uur op onze vaste startplek bij de parkeerplaats van de Willem Alexander roeibaan. Nely Gambonplein 1, Zevenhuizen. De trainingsavonden en zondagsritten starten wanneer de zomertijd begint en eindigen wanneer het te donker wordt op de weg, doorgaands een aantal weken voor het ingaan van de wintertijd. Het kan zijn dat er in de periodes dat de duisternis weer wat vroeger invalt initiatieven zijn om eerder te starten. Houd daarom Cycl en de WhatsApp groepen van de club goed in de gaten.

Weet je niet in welke groep je het beste past of wil je een snellere groep proberen? Bekijk dan de niveau indeling van de club. Je kunt dit ook met een van de wegkapiteins bespreken. 

Gastrijders zijn altijd welkom om mee te rijden, maar behoren zich te houden aan de spelregels van TCZ'80 en de specifieke regels die mogelijk binnen de groep zijn afgesproken of routine zijn geworden. Rijd je vaak als gast mee? Word dan lid.

Dinsdagavond trainingsrit Bodegraven

Al sinds club-heugenis worden er op de dinsdagavonden in de zomertijd trainingsritten gereden over een vast rondje richting Bodegraven. Dinsdag staat traditioneel bekend als “Het snelle rondje".

Details