clubrit toertocht clubwedstrijd trainingsrit clubactiviteit fietsen bij de buren

ma di wo do vr za zo
1
3
5
6
7
8
10
12
13
14
15
17
19
20
21
22
24
26
27
28
29
31
Weersverwachting
Zevenhuizen

BikePlaza

bravo2

De Bravo-periode is bijna ten einde. Op de eerste 6 donderdagavonden in de zomertijd kon kennis gemaakt worden met het toerfietsen in het algemeen en met TC Zevenhuizen '80 als vereniging.

Heb je de Bravo gemist, maar wil je geheel vrijblijvend en gratis kennis maken met de toerfietssport en de leden van TC Zevenhuizen '80 ? Dat kan ook nog komende weken !! 

Ook de komende donderdagavonden tot de zomervakantie blijven we kennismakingsritten organiseren voor geinteresseerde toerfietsers.

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je kan de komende donderdag alsnog aansluiten.

fietsers

 

De kennismakingsritten van TC Zevenhuizen 80 vinden plaats op donderdagavond. We verzamelen om 18:45 uur bij de bushalte op de hoek van de Dopstraat en de Wethouder Kreftlaan. Na een korte inroductie stappen we rond 19:00 uur op de fiets. We beginnen heel rustig en er zit een opbouw in de trainingen, om je in een paar weken tot een echte wielertoerist op te leiden. De trainingen duren ongeveer 75 a 90 minuten.

Voor wie zijn deze trainingen geschikt ? Voor iedereen die zin heeft in een gezellige fietstocht op de racefiets. Want we benaderen het toerfietsen wel van de sportieve kant. Dus een racefiets (hoeft niet speciaal met krom stuur) is wel nodig. Een helm is zelfs verplicht om mee te trainen met TC Zevenhuizen '80. ( en let op verlichting als je nog een eindje terug naar huis moet !! )

Ook voor alle vragen kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-12165699

Bij jij er komende donderdagavond ook bij ?

Groeten, Andre