clubrit toertocht clubwedstrijd trainingsrit clubactiviteit fietsen bij de buren

ma di wo do vr za zo
1
3
5
6
7
8
10
12
13
15
17
19
20
22
24
26
27
28
29
Weersverwachting
Zevenhuizen

BikePlaza

De inschrijvingen voor de KredersKlassieker op 29 maart 2020 zijn geopend. Leden van TC Zevenhuizen '80 fietsen gratis mee, maar het is wel prettig als je laat weten of je er ook bij bent.

Ben je lid van de NTFU? Maak dan gebruik van het aanmeldformulier, met je NTFU-lidmaadschapsnummer hoef je niet af te rekenen.

Geen lid van de NTFU? Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld welke afstand je van plan bent te gaan rijden.

Vrijwilligers
In 2020 is de Willem Alexanderbaan onze start- en finishlocatie, we willen er met het oog op het 40-jarig jubileum van TC Zevenhuizen'80 een extra feestelijke editie van maken. De organisatie doet dan ook graag weer een beroep op de leden om een steentje bij te dragen bij op- en afbouw, bij het regelen van verkeer regelen en bemannen (of vrouwen) van de inschrijftafel en andere zaken die bij ons mooie evenement komen kijken. Dus fijn als je positief reageert wanneer je daarvoor wordt gevraagd, nog beter als je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wilt laten weten of we een beroep op je kunnen doen.