BikePlaza

Weersverwachting
Zevenhuizen
Weeronline.nl - Meer weer in Zevenhuizenweeronline.nl Altijd jouw weer

corana

Tot zeker 1 juni 2020 worden er geen toertochten, trainingsritten en andere fietstochten door TCZ'80 georganiseerd. Wij zullen vanuit de vereniging tot nader orde geen ritten organiseren op bijvoorbeeld de dinsdagavond, de donderdagavond en in het weekend.

Dat betekent dat de Kredersklassieker op zondag 29 maart 2020 is afgelast. Ook alle clubwedstrijden in het voorjaar zijn afgelast. Er wordt nog overlegd of en hoe de clubwedstrijden komend jaar vooralsnog doorgang kunnen vinden. De Jubileumcommissie heeft besloten om de jubileumtocht bij voorbaat te verplaatsen naar zaterdag 12 september 2020.

Het staat iedereen vrij om, zolang de richtlijnen van het RIVM het toelaten, solo te rijden. Wij verzoeken je om ook niet in kleine groepen te gaan fietsen. Deze richtlijnen kunnen veranderd zijn na moment van schrijven. Het beste is daarom om voor vertrek de laatste informatie van de NOC*NSF , of RIVM te raadplegen. Deel correcte informatie met elkaar en spreek elkaar aan op onverantwoordelijk sociaal gedrag.

Houd rekening met meer wijzigingen. Dus houd deze website, de clubkalender en de Whatsapp groepen in de gaten. 

Zodra het kan pakken we de draad weer op. Het is even niet anders.

Dit en meer op BikePlaza:

facebook onsite

TCZ80 Instagram