clubrit toertocht clubwedstrijd trainingsrit clubactiviteit fietsen bij de buren

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
6
7
8
9
10
Datum : zondag 10 september 2023
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30

BikePlaza

Weersverwachting
Zevenhuizen

De website is terug, en technisch up-to-date. Maar niet helemaal zoner gevolgen, de leden-community voldeed niet aan de nieuwe technische eisen en deze hebben we helaas dan ook moet verwijderen. En daarmee functies als ‘het smoelenpeloton’ en andere informatie over medeleden in de ledenomgeving. Als daar behoefte aan blijkt te zijn gaan we natuurlijk kijken of we een nieuw systeem kunnen installeren. Het Community systeem was ook de basis voor het aanmeldformulier voor nieuwe leden. Via de pagina 'Lid worden' kun je voorlopig een e-mail sturen naar de ledenadministratie opm je aan te melden als nieuw lid.

Ook de oude berichten op BikePlaza hebben we niet overeind kunnen houden, en we beginnen met een schone lei. De komende tijd gaan we monitoren of BikePlaza na de update minder spamgevoelig is, maar vooralsnog kun je er gewoon weer gebruik van maken.

Waar we ook al afscheid van hebben genomen is 'De kilometerteller'. Een overzicht van het aantal gereden kilometers van de leden. Dis moets je wel zelf bijhouden en een administrator moest handmatig jaarlijks de standen weer op 0 zetten, omslachtog en al lange tijd niet meer bijgehouden.

Nu gaan we met een kleine commissie brainstormen zorgen dat de informatie op de website ook wordt geactualiseerd en brainstormen over de verdere invulling en naviagtie op de website. Heb je daarvoor tips en ideeën, mail deze dan vast naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan nemen we dat mee in de brainstorm.

 

Groet voor nu en wellicht tot zaterdag bij de BBQ.
Webmaster Arjan