clubrit toertocht clubwedstrijd trainingsrit clubactiviteit fietsen bij de buren

ma di wo do vr za zo
1
2
3
5
7
8
9
10
12
14
15
16
17
19
21
22
Datum : zaterdag 22 juni 2024
23
24
26
28
29
30
Weersverwachting
Zevenhuizen

BikePlaza

Beste, wedstrijdrijders, Jury, verkeersregelaars en koffiejuffrouw.

Dat het voor iedereen maar een mooi fietsjaar mag worden en daar vallen ook de clubwedstrijden onder.

Vergunning hebben we al binnen. Van de verkeersregelaars hebben sommige het examen al gedaan. Bij deze, die het nog moeten doen niet vergeten hè.
En we kunnen na afloop van de wedstrijd weer koffie drinken in het roeibaan gebouw. Mooi toch!!
Ik heb weer een opzetje gemaakt wat betreft de indeling A, B en C klasse. De datums van de wedstrijden staan er ook op. Sta je op de lijst en je heb geen zin meer in de wedstrijden geef dit dan even door. Wil je in een andere klasse fietsen, ook doorgeven. Weet je nog iemand die ook mee wil doen, mag je dat ook doorgeven aan mij.

Er waren verleden jaar enkele rijders die maar een paar keer hebben mee gedaan die staan niet op de lijst maar krijgen wel deze mail, wil je toch weer meedoen ff doorgeven. Kan je minimaal geen 4 wedstrijden meerijden omdat je op sommige wedstrijd datums wat anders heb dan vraag ik mij af, of je, je wel op moet geven??

We doen nog een keer een jaartje oneven, even nummers. Aan de puntentelling verander ik niet veel. Een klein ideetje heb ik wel, punten van elkaar afsnoepen eigenlijk moet je dat zo zien extra punten proberen te pakken. Het idee wat ik heb zal ik uitleggen bij de nieuwjaarsreceptie (vrijdag 12 januari, tijd zie ik niet op de laatste nieuws kerst brief staan, zal wel rond 20.30 uur zijn) dan doen we die avond ook de loting oneven, even nummers.

Ik zou zeggen brainstormen jullie daar nu ff lekker over wat voor idee ik heb. Misschien komt er wel een leuk idee uit. (moet je me wel een biertje geven om me om te lullen)


Beste wedstrijdrijders,
 
Zie bijlage het wedstrijdschema voor 2024. Daar staat in wanneer de oneven en even rijders moeten sprinten (nou ja, je moet niks) Maar als je niet mee sprint is de kans groot dat je laatste bent. (ja, dat heb ook wat, ja toch). De raderen moeten nog even gaan draaien om wat te verzinnen voor dat laatste mannetje.
 
Dus een schema voor de;
  • A klasse
  • B klasse
  • C klasse

Oh ja, bij de ploegentijdrit De 3e wedstrijd de eerste 2 ronden, het ligstuur is dan verboden. Waarom, daarna hebben we nog 4 ronden voor de A en B klasse en 3 ronden voor de C klasse individueel en dan is het ligstuur ook verboden.
Dus geen gedoe met het ligstuur.

Nou, ik leg het bij de eerste wedstrijd en ook bij de volgende wedstrijden niet meer uit wanneer jullie sprint is.
Lees het schema goed door en knoop het in je oren. Ik doe ook nog even het regelement erbij sturen (zie dus ook Bijlage).

Dan word de A klasse 17 rijders. 1 groep is dan met 9 rijders dan krijg de negende rijder ook 1 punt met de sprint oneven/even en bij de eindsprint krijg de zeventiende rijder 3 punten.
Dat is even aanvulling regelement. Ik denk niet dat het van toepassing word, want het is zelden dat jullie A rijders er allemaal zijn. Om gepiep en gemauw te voorkomen sta ik nu een beetje sterker in mijn schoenen.

Dit is alleen voor de wedstrijdrijders.
In het clubblad staat bij de agenda ALV voor de wedstrijdrijders een eigen bijdragen van 5,00 EURO te voldoen.
Dit kan contant bij de ALV of bij de 1e wedstrijd. Maar je kan het ook overmaken naar de penningmeester rek nr NL65 RABO 0375 0638 38
Als je het overmaakt stuur mij dan een appje of een mail. Zodat ik iedereen die heeft betaald kan afstrepen. 

Waarom die kleine bijdrage.
Voor de koffie/thee, koekje erbij, dag prijsje voor de winnaars en aan het eind van de 6 wedstrijden ook nog de bekers, bloemen en een drankje en misschien ook nog wel kleine gekkigheidjes als er iets in me opkomt. Nou dan zal het potje wel leeg zijn.

Groetjes, Arend Eindhoven.