clubrit toertocht clubwedstrijd trainingsrit clubactiviteit fietsen bij de buren

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

BikePlaza

Weersverwachting
Zevenhuizen

Een verouderd systeem en verouderde informatie maakten de update van onze clubwebsite tot een noodzaak. Wat informatie betreft volgt er nog wel het een en ander, de techniek achter de website is er klaar voor. Met het afscheid nemen van het oude en inmiddels hackgevoelige systeem zijn ook alle registraties van leden om toegang te krijgen tot de specifieke ledenpagina's niet meer actief en is het zaak dat iedereen zich opnieuw aanmeld.

In deze update is dit niet alleen om toegang te krijgen tot die pagina's, het is ook omdat de ledenadministratie nu daaraan is gekoppeld. Bij de aanmelding moeten daarom alle gegevens worden ingevuld die door de ledenadministratie worden bijgehouden.

5 minuten van je tijd
Natuurlijk beschikt de ledenadministratie over de ledenlijst, die voor een groot deel wel op orde is. Maar ook daarin komen gegevens voor die niet meer actueel zijn. Het importeren van die lijst in he systeem zou dus weer een 'vuile' lijst tot gevolg hebben. Voor de ledenadministratie is het een hele kluif zijn om de lijst op orde te krijgen, maar dat kan heel eenvoudig als iedereen zijn of haar eigen gegevens toevoegd via het aanmeldformulier. Dat neem misschien een minuut of 5 per persoon, waar het anders uren werk zou zijn.

Daarom dit dringende verzoek aan alle leden om de benodigde gegevens in het 4-stappen formulier en deze door te sturen naar de leenadministratie.  Eigenlijk volg je de procedure die nieuwe leden ook volgen als ze zich aanmelden voor onze gezellige en actieve toerclub. Je leest meer over de procedure op de pagina Lid worden van TCZ'80, maar in het ook in het kort werkt het als volgt:

 1. Vul het aanmeldformulier in
 2. Je aanmelding wordt ontvangen door de ledenadministratie
 3. Je account wordt (handmatig) z.s.m. geactiveerd
 4. Je ontvangt een email van de activatie en je kunt inloggen op de website
 5. Na inloggen kun je zelf een aantal zaken binnen je profiel beheren
  handig bij bijvoorbeeld verhuizing, nieuw telefoonnummer of nieuw emailadres
 • en je kunt je profiel verder uitbreiden met bijvoorbeeld foto's en informatie over jezelf die je met andere leden wilt delen
 • en je kunt van BikePlaza gebruik maken zonder dat je steeds een beveiligingscode hoeft in te voeren
 • en je kunt zelf je kilometers bijhouden voor De Kilometerteller
 • en de ledenadministratie beschikt over alle up-to-date gegevens.


Hulp bij je aanmelding
We hopen dat we zo van de meeste leden de gegevens mogen ontvangen, uiteraard kunnen we leden die nog wat moeite hebben met de digitale aanmelding daarbij assisteren. Daarvoor zullen we binnenkort een speciale avond organiseren waar die leden zich kunnen melden en we ter plekke de aanmelding in orde maken.

Gezinsabonnement emailadressen
Bij een gezinsabonnement wil het nog wel eens het geval zijn dat er gebruik wordt gemaakt van een gedeeld emailadres. Voor de aanmelding via de site is het echter nodig dat elk gezinslid zijn of haar eigen emailadres heeft. Als dat niet het geval is kan de webmaster er voor zorgen dat je een mailalias krijgt die gewoon wordt doorgezonden naar het gezamenlijke emailadres. Vraag er naar tijdens de ALV of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inloggen op de site - handig om te weten
Als je account eenmaal is geactiveerd dan kun je inloggen via de zijbalk die je krijgt door op de streepjes linksboven in het scherm te klikken. Daar vind je ook de buttons om je profiel te bekijken en/of te bewerken.

Via het menu Members Only rechtsboven in het hoofdmenu krijg je nu toegang tot speciale ledenpagina's.

screenshot na inlog