De KredersKlassieker was ook dit jaar weer een geslaagd fiets-evenement, waar de vele deelnemers met plezier op kunnen terugkijken. De wind maakte van de tocht nog een hele uitdaging, maar des te groter was dan weer de voldoening bij de finish. Het duimpje omhoog van Raymond Kreder is dus niet alleen voor de geslaagde toertocht, maar bovenal voor jullie, de deelnemers. Top gedaan! De eerste foto’s van de KredersKlassieker kun je hier alvast bekijken, meer foto's volgen binnenkort.

We willen nog wel melden dat aan het eind van de middag één van de deelnemers door onbekende oorzaak zwaar ten val is gekomen. De organisatie wenst het slachtoffer bij deze een voorspoedig herstel.

 

Hoewel de dag wat minder zonnig van start gaat belooft het toch een hele mooi fietsdag te worden. Via dit bericht geven we je nog even de laatste informatie mee.

Inschrijvingen
Als je na vrijdagavond hebt ingeschreven heb je geen deelnemersmail meer ontvangen. Je vindt de meest relevante informatie onder de button informatie voor deelnemers. Je kunt de deelnemersmail ook bekijken door op deze link te klikken!

Nog niet online ingeschreven? Je kunt ook ter plekke nog inschrijven.

Routes
de 85 km en 125 km route vallen 2-3 km langer uit. Verder geen bijzonderheden.

Pauzeplaats
De Vier Balken in Haarzuilens heeft een andere eigenaar en heet nu Restaurant Toetje. Maar de plek is hetzelfde gebleven.
Let op dat je je fiets niet parkeert in de tuinen van de overburen!

Uit respect voor kerkgangers raden we deellnemers aan de 45 km tocht aan om de starttijd zo te plannen dat de aankomst bij de pauzeplek, fietscafé Cyclostyle, niet voor 10 uur is. De pauze is ongeveer op de helft.
Kom je op een fiets met slot en standaard, dan kun je deze ook parkeren tegenover de bakker, ongeveer 25 meter voor het fietscafé

 

Dat is alles. Fiets en geniet!

Blijkt onderweg dat je wat probleempjes hebt met je fiets, dan staan bij de ravitaillering in Haarzuilens de mechaniekers Stefan en Dennis Kreder klaar om er voor te zorgen dat jij je KredersKlassieker tot een goed eind kunt brengen.

De kans dat ze daarin slagen is groot. Dennis kennen we tenslotte van zijn avonturen bij het Drapac Cycling Team, waarvoor hij enige tijd in Australië verbleef, en van zijn tijd bij Team Roompot waar hij enkele jaren een van de verantwoordelijken was voor het afstellen en onderhouden van de machines. Stefan is na het besluit om niet langer een professionele wielercarriere na te streven als mecahnieker aan de slag gegaan bij een van de grotere fietsenzaken in de Zevenhuizen-regio.

Aan het eind van de 125 kilometer route van de kredersKlassieker wordt een Strava-Time Trial segment opgenomen waarbij je nog even alle restjes energie uit je benen kunt rijden. Voor de snelste man, vrouw en junior die dag is er een Try-out pakket beschikbaar gesteld door KrederCoaching, het bedrijf dat de broers Michel, Raymond en Stefan Kreder onlangs samen zijn gestart.

Ook deelnemers aan de 85 kilometer mogen meedoen natuurlijk, maar daarvoor moet je dan wel nog 5 kilometer extra fietsen omdat het segment buiten die route valt.

Meer informatie over het segment volgt later.

Iedereen die onze nieuwsbrieven en andere schrijf-nu-in-berichten op social media deelt, meefietst op zondag 31 maart én ouder is dan 18 jaar, maakt kans op een kadofles à BLOC bicycle beer. We verloten er 5, de winaars krijgen de zaterdag voor de rit bericht en kunnen hun lekkere wielerbiertje zondag gelijk mee naar huis nemen.

kredersklassieker 29 maart 2020

michel

Michel Kreder - 15 augustus 1987
Voorheen Aqua Blue Sports

wesley

Wesley Kreder - 4 september 1990
Wanty Groupe Gobert

raymond

Raymond Kreder - 26 september 1989
UKYO

stefan

Stefan Kreder - 24 augustus 1996
Voorheen HSK Trias-Mooi Jong Cycling Team